KILIÇDAROĞLU, ÖZEL’DEN NE İSTEDİ? CHP İZMİR ADAYI PARA KARŞILIĞI MI SEÇİLDİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, ilk uçuşunu gerçekleştiren milli muharip uçak KAAN ile F-16 arasındaki farkları, CHP kulislerinden ilk kez duyacağınız haberler çerçevesine Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özgür Özel’den isteğini, CHP İzmir adayının para karşılığı seçildiği iddialarını, FETÖ’cü Cevheri Güven’in emniyetteki köstebeğinin çalıştığı birimdeki yeni skandalını masaya yatırdı.

''MMU KAAN, F-16 GİBİ FİLOLARLA ORTAK OPERASYON YAPABİLME KABİLİYETİNE SAHİP''

Bozkurt, ''F-16 4.nesil, KAAN 5.nesil savaş uçağıdır. 5. nesil uçakların en önemli özelliği radara yakalanmamalarıdır. F-16'lar hava-hava ve hava-kara muharebelerinde tercih ediliyor. KAAN gibi 5.nesil uçaklara ise hayalet, gizli uçak deniliyor. Çünkü radara yakalanma ihtimalleri çok zayıf. Bu nedenle 5.nesil uçaklar hava-kara muharebeleri için son derece kritiktir. KAAN havalandığında F-16 gibi filolarla ortak operasyon yapabilme kabiliyetine sahip. F-16'nın yanında KIZILELMA ve İHA-SİHA'larla birlikte de uçuş yapabilir. MMU KAAN, düşman hedef sana yaklaşamadan onun menziline girmeden hedefi imha edebiliyor. Uzun mesafede düşmanı imha etmede avantaj sağlıyor.

''CHP KULİSLERİ YANIYOR. CHP'DE KIYAMET KOPACAK''

2019 ve 2023 seçiminde sevinmeyenler size oy verdi. CHP yine onlarla pazarlık yapıyor. CHP kulisleri yanıyor. Çok acayip iddialar söz konusu. 1 Nisan'da olacakların işaretleri ortaya çıkıyor. CHP'de kıyamet kopacak. Kılıçdaroğlu Özel'in isteği karşılığında onu İmamoğlu'dan kurtarmak için iki ismin listeye yazılmamasını istediği iddiası söz konusu. Bu kişiler Beşiktaş ve Kartal belediye başkanları. Erdoğan Toprak, Rıza Akpolat'ı aday olarak gösterilmemesine karşı sahaya sürdü. Aday göstermeselerdi Akpolat'ı CHP içinde 1 Nisan'da başkan adayı olarak hazırlama kararı alınmış.

''CEMİL TUGAY'IN BELLİ BİR PARA KARŞILIĞINDA İZMİR'DE ADAY GÖSTERİLDİĞİ İDDİA EDİLİYOR''

İzmir ile ilgili acayip iddialar var. Karşıyaka Belediyesi'nde 6-7 aydır maaşlar ödenmiyormuş. Karşıyaka Belediyesi'nde 6-7 aydır maaşları ödemeyen Cemil Tugay İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı oldu. Cemil Tugay'ın belli bir para karşılığında İzmir'de aday gösterildiği iddia ediliyor. 

''İMAMOĞLU'NUN KAYBETTİĞİ ANDA CHP GENEL MERKEZİNİ ELE GEÇİRMEK İSTEYECEĞİ İDDİALARI SÖZ KONUSU''

İddaya göre CHP'li üst düzey bir isim 'çantacı' olarak tanımlanıyormuş. aday listelerini çanta çanta paralarla belirleyince lakabı olmuş. İmamoğlu kaybettiği anda CHP genel merkezini ele geçirmek isteyeceği iddiaları söz konusu. Özel ile kavga büyük olacak. Kılıçdaroğlu ekibinin de buna hazırlandığı söyleniyor. İmamoğlu'nun planı CHP genel merkezini kontrol altına alıp Gökhan Günaydın, Selin Sayek Böke ve Özgür Çelik isimlerinden birini başa geçirmek istiyor.

FETÖ’CÜ CEVHER GÜVEN’İN KÖSTEBEĞİNİN ÇALIŞTIĞI BİRİMDE YEN SKANDAL

Ankara emniyetinde ilginç şeyler oluyor. Serkan Dinçer'in çalıştığı büroda başka bir polis memuru Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kimlik numarası üzerinden sorgulama yapmış.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi?