Ilıcalı ile Subaşı çifti nerede ve ne zaman evleniyor?

Medya patronu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın uzun süredir konuşulan düğünü ile ilgili detaylar merak konusu. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı ne zaman evlenecek? Nikah şahitleri kim olacak? Düğün nerede? Sık sık sosyal medya hesabından fotoğraf ve videolar paylaşan Şeyma Subaşı'nın gelinlik konseptli kostümler giymesi dikkat çekti. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın düğünüyle ilgili her geçen gün yeni bir detay ortaya çıkarak şekillendi. Yılın düğünü ile ilgili detaylar haberimizde...

Bekarlığa veda partisini Mykonos'ta yapan Subaşı ise düğünle ilgili yeni bir bilgi vermişti. 26 yaşındaki stilist, "Dostlarımız da yanımızda olacak. Onların yol yorgunu olmamaları için düğünü gelmelerinden bir gün sonra yapmaya karar verdik" demişti.Subaşı sosyal medyadan paylaştığı ve çok konuşulan bekarlığa veda partisi için "20 kız arkadaşım katıldı. Herkesin çok eğlendiği bir parti yaptık" ifadelerini kullanmıştı. Bu gelişmelerden sonra yılın düğünü olarak nitelendirilen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın düğünü ne zaman? sorusu hayranları ve takipçileri tarafından sık sık tekrar edilir olmuştu.

YILIN DÜĞÜNÜ NE ZAMAN?

Medya patronu Acun Ilıcalı ile stilist Şeyma Subaşı'nın merakla beklenen düğün tarihi belli oldu. Fransa'nın sahil kasabası St. Tropez'de gerçekleşecek düğün 18-19 Eylül'de gerçekleşecek. Düğün için özel bir uçakla Fransa'ya giden Şeyma Subaşı, "Sakin olun, gelin yolda" notunu sosyal medyadan paylaştı.
Düğün heyecanı yaşayan çiftin törenlerine yaklaşık olarak 250 kişinin katılması bekleniyor.
Düğün sonrası, parti de yapılacak. Ilıcalı, gerçekleşecek parti için dünyaca ünlü Byblos Hotel'in diskosunu kapattı.
Buna göre; Bettina Machler'in organizasyonuyla başlayacak düğün, yemek ve "after party" ile devam edecek.

DÜĞÜN SONRASI "AFTER PARTY"

Marsilya Türk Konsolosluğu’nda Esat Yontunç ve Kübra Subaşı’nın şahitliğinde nikah kıyılacak. Grup, helikopterle Fransa-St. Tropez’ye gidecek. Byblos adlı lüks otele yerleşecek. Düğün, 19 Eylül’de kulüp Bagatelle’de açık havada yapılacak ve 24.00’te bitecek. Parti, gece kulübü Cave’da sabaha kadar sürecek. Şeyma Subaşı düğünde ABD’den aldığı gelinliği, ‘after party’de ise Raisa&Vanessa imzalı kıyafeti giyecek.

NİKAH ŞAHİTLERİ BELLİ OLDU

St.Tropez'e komşu olan Marsilya kentindeki Türkiye Konsolosluğu’nda 18 Eylül’de imzalar atılacak. Acun Ilıcalı’nın şahitliğini yakın dostu Esat Yontunç yapacak. Şeyma Subaşı’nın şahidiyse ablası Kübra Subaşı olacak.

SADE DAVETİYE DİKKAT ÇEKTİ

18-19 Eylül'de gerçekleşecek düğün için özel davetiyeler tasarlandı. Şeyma Subaşı'nın seçtği davetiyenin en büyük özelliği ise oldukça sade olması. Davetiyede dikkat çeken başka bir detaysa katılımın 9 Ağustos Çarşamba gününe kadar bildirilmesi gerektiğiydi.
Öte yandan TV8 kanalı sahibi Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile 19 Eylül’de dünya evine girmeye hazırlanırken düğünün detayları da belli oldu. Düğün için servetini dökmeye hazır olan Ilıcalı, THY’den özel uçak kiraladı. Acun Ilıcalı, THY’den kiralanan özel uçakla 18 Eylül’de misafirleri ile Fransa-Nice’e uçacak. Cote D’Azur Havaalanı’nda bekleyen özel helikopter, çifti ve nikah şahitlerini Marsilya’ya götürecek.

ILICALI'NIN FOTOĞRAFI SOSYAL MEDYADA YAYINLANDI

Düğünde siyah bir smokin giyecek olan Ilıcalı damatlık provası yaptı. Ilıcalı'nın bu anlarda çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada yayınlandı.
Öte yandan daha önce düğünün 3 gün 3 gece yapılacağı yönündeki haberleri yalanlayan Ilıcalı, düğünün yurt dışında olacağını doğrulamıştı.

YILIN DÜĞÜNÜNÜN TARAFLARI NASIL TANIŞMIŞTI?

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile tanışma hikayelerini şu sözlerle anlatmıştı: "Ben İstanbul Aydın Üniversitesi'nde moda tasarım öğrencisiydim. Acun da bizim okula ödül törenine gelmişti.
Daha önce mankenlik deneyimim olduğu için baş manken olarak ben yürüdüm. Beni orada görmüş, ekibine Var Mısın Yok Musun'a davet ettirmiş. Ben yarışmaya başvurmadım onlar beni çağırdı."

Yeni kanundaki enerji verimliliği düzenlemeleri yatırımları artıracak BEKA SORUNU VURGUSUYLA NE ÖNERDİ? Karar açıklandı! Fenerbahçe taraftarı Sami Yen'e gidiyor
Sonraki Haber