Acun Ilıcalı 3. kez dünya evine giriyor!

2010 yılından beri aşkları devam eden ve Melisa adında bir kızları bulunan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çifti birkaç gün sonra evleniyor. Masal gibi bir düğün olacağı konuşulan gece için hazırlıklar neredeyse tamam. Ünlü çiftin nikah şahitleri belli oldu bile.

Acun Ilıcalı ile kızının annesi Şeyma Subaşı, Fransa’nın sosyetik sahil kasabası St.Tropez’de evlenecek.

250 kişi düğüne davetli. Sessiz sedasız yapılacak nikaha ise sadece şahitler katılacak.

acun-ilicali-seyma-subasi-hulya-avsar

Saint Tropez’ye komşu olan Marsilya kentindeki Türkiye Konsolosluğu’nda 18 Eylül’de imzalar atılacak. Acun Ilıcalı’nın şahitliğini yakın dostu Esat Yontunç yapacak. Şeyma Subaşı’nın şahidi ise ablası Kübra Subaşı olacak.

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

Şeyma Subaşı, güzelliğiyle baş döndüren manken ve moda tasarımcısı. 1990 İstanbul doğumlu olan Şeyma Subaşı, bir anda yıldızı parlayan mankenlerden. Acun Ilıcalı ile yaşadıkları aşkla gündeme gelen Subaşı, sonrasında çok çeşitli işler yaparak, kendini kanıtlamayı başardı. İstanbul Aydın Üniversitesi'nden mezun olmuştur. “Var mısın? Yok musun?“ yarışmasına katılarak, altmış dokuz bin lira gibi bir rakamla yarışmadan ayrılmıştı. O dönemlerde Acun Ilıcalı, bazı programlarda kendine iş vermiştir. Sonrasında moda alanına daha çok eğilerek, bu alanda gerçekten de başarılı işler çıkarmıştır.

Subaşı, “Yok Böyle Dans“ adlı yarışmasın da, moda tasarımcısı olarak görev vermiştir. Yarışmacıların da Üstlerini hazırlayarak, burada daha fazla kendini göstermeyi başarmıştır. Geçtiğimiz zamanlarda en çok konuşulan Model olmayı da başardı. Bu sayede zaten Acun Ilıcalı ile adları daha çok anıldı. Magazin gündeminden düşmediler. Şeyma Subaşı'nın bir de kızı vardır. Hatta, şimdilerde ortalarda gözükmemesinin nedeninin, Kızıyla ilgilendiği yönünde olduğu haberleri gelmekte. Moda tasarımcısı olarak, yeni sezonda Acun Medya tarafından yapılacak bazı Yarışmalar yada Moda Programlarında sahne alması da bekleniyor. Aynı zamanda Aktif olarak Mankenlik yaşantısına devam ediyor. Şeyma Subaşı, Sarı saçları ve güzel fiziğiyle dikkat çekerken, hayranları kendisinden bir Dizi ya da Film projesi de bekliyor.

Acun Ilıcalı 3. kez dünya evine giriyor! ile ilgili etiketler evlilik Düğün acunılıcalı şeymasubaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.