İBB aracıyla balık tutmaya gittiler!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, sosyal medyadan paylaştığı video ile Ekrem İmamoğlu'na 'israf' tepkisi gösterdi. Göksu, İBB'nin hizmet araçlarıyla balık avına giden ve balık ziyafeti çekenlerin videosunu paylaşıp, İmamoğlu'na "Buna ne diyeceksin?" diye sordu.

This browser does not support the video element.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk seçildiği günlerde "israfın fotoğrafı" diye belediyenin hizmet araçlarını Yenikapı Miting Alanı'nda sergilemişti. Ancak İmamoğlu döneminde de israfın sürdüğünün videosu artaya çıktı.

''BUNA NE DİYECEKSİN''

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İBB'nin hizmet araçlarıyla balık avına giden ve balık ziyafeti çekenlerin videosunu paylaşıp, Ekrem İmamoğlu'na "Buna ne diyeceksin?" diye sordu.

Göksü sosyal medya hesabından paylaştığı videoya, "İBB'nin hizmet araçlarını israf yalanıyla Yenikapı'da şov malzemesi yapanlar bakalım bu görüntülerden sonra nasıl bir israf açıklaması yapacaklar." notunu düştü.

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?