Hiroşima'nın nükleer felaketinin üzerinden 75 yıl geçti ama acısı dinmedi!

Hiroşima'nın nükleer felaketinin üzerinden 75 yıl geçti ama acısı dinmedi! İnsanlık tarihinin acı yarası Hiroşima ve Nagazaki'nin acısı hala devam ediyor. Üstünden 75 yıl geçmesine rağmen etkilerinin göründüğü bu nükleer felaketin mağdurları anıldı. Hiroşima'nın nükleer felaketinin üzerinden 75 yıl geçti ama acısı dinmedi!

Hiroşima'nın nükleer felaketinin üzerinden 75 yıl geçti ama acısı dinmedi! Büyük kayıpların verildiği ve etkisinin uzun yıllar boyunca hissedildiği bu felaketin üstünden tam 75 yıl geçti. 6 Ağustos 1945 yılında sabah sekiz civarı Hiroşima ve Nagazaki'nin üstüne gölge gibi düşen bu atom bombası binlerce cana mal oldu. İkinci Dünya Savaşı Pasifik muharebede ABD'nin yaptığı bu saldırı binlerce masum cana mal oldu.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin" "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım"