Hem korona hem de bilinçsiz vatandaşla mücadele ediyorlar!

Samsun'da görev yapan filyasyon ekipleri, koronavirüsün yanında bilinçsiz vatandaşla da mücadele ediyor. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, "Bafra ilçesinde bir ekibimiz, 'biz filyasyon istemiyoruz, gidin buradan' denilerek, bina sakinleri tarafından uzaklaştırıldı. Ekiplerimiz daha sonra polis desteğiyle filyasyon çalışmasını tamamladı" dedi.

Samsun’da yeni tip koronavirüs hastalığıyla yürütülen mücadelenin en ön cephesinde Samsun Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri bulunuyor. Virüsün izini köy kent demeden gece gündüz takip eden 500 kişilik sağlık ordusu, her ay yaklaşık 150 bin kilometre yol yaparak Kovid-19 hastalığının ildeki yayılımının önüne geçmeye çalışıyor. Filyasyon ekiplerine yardımcı olmayan vatandaşlar ise duyarsızlıklarıyla zor durumlar yaşatıyor.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Batuhan Karadeniz'den şok sözler: "Fener Sami Yen'e nasıl gelecek?"