Heavy Metal efsanesi Manowar'dan Türkçe mesaj: "Bu yıl Cumhuriyetinin 100’üncü yılı. Ulu Önder Atatürk’ün sizlere mirası kutlu ve mutlu olsun"

Heavy Metal dünyasının efsane gruplarından ABD'li Manowar, İstanbul'da sahne aldı. Grubun kurucusu Joey Demaio, Türkçe bir konuşma yaparak Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılını kutladı.

“Crushing The Enemies of Metal” turnesi kapsamında İstanbul’da sahne alan ABD'li heavy metal efsanesi grup Manowar, 1,5 saat süren konserde yine hayranlarına müzik zevki yaşattı.

JOEY DEMAIO'DAN TÜRKÇE MESAJ

Konser sırasında Türkçe bir konuşma yapan grubun kurucusu Demaio, beşinci kez İstanbul'a geldiklerini ve çok mutlu olduklarını belirtti. Demaio, 2023’ün Türkiye için çok önemli bir yıl olduğunu belirti ve “Bu yıl cumhuriyetinizin 100’üncü yılı. Ulu Önder Atatürk’ün sizlere mirası kutlu ve mutlu olsun. Türkiye’deki en güçlü fanlar olduğunuz için teşekkür ederim.” dedi.

Survivor'da Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyununu kim kazanacak? 26 Nisan 2024 Cuma akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! İstanbul geneli uygulama yapıldı!
Sonraki Haber