Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile neden ayrıldıklarını açıkladı

Aralarındaki yaş farkıyla sık sık gündem olan oyuncu Hazar Ergüçlü (30) ile yapımcı - yönetmen Onur Ünlü'nün (49) ayrıldığı iddia edilmişti. Dün akşam bir mekandan çıkarken görüntülenen güzel oyuncu, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. Onur Ünlü ile ayrılık haberlerini doğrulayan Hazar Ergüçlü ilişkisinin neden bittiğini de açıkladı.

Yaklaşık 5 yıldır aşk yaşayan ve aralarındaki yaş farkıyla dikkat çeken Hazar Ergüçlü - Onur Ünlü ilişkisi bitti. Evlenmeleri beklenen çiftin sürpriz bir kararla ayrılması sevenlerini üzdü.


Ayrılığın ardından ailesinin yanına Kıbrıs'a giden oyuncu İstanbul'a geri döndü. Dün akşam bir mekandan çıkarken görüntülenen Hazar Ergüçlü, ayrılık iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu. Çıkan haberleri doğrulayan Ergüçlü, 2018 yılından bu yana aşk yaşadığı Ünlü ile neden ayrıldıkları sorusuna da açıklık getirdi.

''5 YILLIK BİR YIPRANMA OLDU''


5 yıldır birlikte olduğu Onur Ünlü ile ilişkisi sona eren Hazar Ergüçlü ayrılık sebebine dair ilk kez açıklama yaptı. “Rasyonel bir sebebi yok” diyen Ergüçlü eski sevgilisiyle hala arkadaş olduklarını söyleyerek, “Evet, ayrıldık. Yani tam rasyonel bir sebebi yok açıkçası. Yıpranma oldu beş yıllık. Ama yani çok yakın arkadaşım benim, her şeyim. Ailemden biri gibi, ayrıldık ama arkadaşlığımız devam ediyor tabii ki...” dedi.

İki kardeşin kavuşması yürekleri eritti! Adıyaman’da konteyner içerisinde çürümeye başlayan bir ceset bulundu Gültan Kışanak Kocaeli cezaevinden çıktı
Sonraki Haber