Hazar Ergüçlü ayrılığın ardından Onur Ünlü ile yaşadığı evden taşındı

Yaklaşık 5 yıldır aşk yaşayan ve aralarındaki yaş farkıyla dikkat çeken oyuncu Hazar Ergüçlü (30) ile yapımcı - yönetmen Onur Ünlü (49), fikir ayrılıkları nedeniyle birlikteliklerini noktaladı. Ayrılığın ardından Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü’yle birlikte yaşadığı evden ayrıldı.

2018 yılından bu yana birlikte olan oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü'den gelen haber sevenlerini üzdü. Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü “Çok şey öğrendim. Kendim olmayı, kendimden utanmamayı. Birisini sevmeyi öğrendim” dediği sevgilisi Onur Ünlü ile 5 yıllık ilişkisini noktaladı.

AYRILIĞIN NEDENİ FİKİR AYRILIĞI

Aralarındaki yaş farklıyla dikkat çeken çiftin evlenmesi beklenirken ayrılık kararı alması ise şaşırttı. 5 yıllık beraberliğin fikir ayrılığı nedeniyle sona erdiği öğrenildi.

AYRILIĞIN ARDINDAN SOLUĞU KIBRIS'TA ALDI

Güzel oyuncu yönetmen sevgilisi Onur Ünlü’yle beraber yaşadığı evden ayrıldı ve kafa dinlemek için Kıbrıs’a ailesinin yanına gitti. Ayrılığın ardından soluğu Kıbrıs'ta ailesinin yanında alan oyuncu, o anları da sosyal medya hesabından yayınladı.

Öte yandan Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz günlerde dikkat çeken bir açıklama yapmıştı. Sevgilisi Onur Ünlü'nün kıyafetleri konusunda ne düşündüğü sorulan Ergüçlü, "Beni aksine Onur yüreklendiriyor böyle transparan kıyafetleri giymem için. Ben bazen çekiniyorum, 'Fazla mı açık acaba' diyorum. O da 'Hayır bence giymelisin' diye beni yüreklendirdiği oluyor" ifadelerini kullanmıştı.

 

Hazar Ergüçlü ayrılığın ardından Onur Ünlü ile yaşadığı evden taşındı ile ilgili etiketler Hazar Ergüçlü Onur Ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.