Hayırdır Demirtaş! 14 Mayıs öncesi her gün defalarca tweet atan Selahattin Demirtaş neden sessizliğe gömüldü?

Selahattin Demirtaş 14 Mayıstan sonra sessizliğe büründü ve artık sosyal medyadan pek paylaşım yapmıyor. Kamuoyu bu sorunun cevabını arıyor. 14 Mayıs öncesi her gün defalarca tweet atan Selahattin Demirtaş neden sessizliğe gömüldü? Ama cevap net. İşte detaylar...

CHP ve Kılıçdaroğlu cephesi, Yeşil Sol Parti ile anlaşarak Demirtaş’a sus tavsiyesinde bulundu. Tabi bu kararda Kandil'deki terör elebaşlarının talimatlarının etkisi olduğu belirtiliyor.

Zira millet ittifakı bileşenlerinde, özellikle İyi Parti cephesinde Demirtaş’ın paylaşımlarının ittifaka zarar verdiği görüşü hakim.

14 Mayıs öncesi her gün bir kaç tweet atarak kendi tabanına ver millet ittifakı bileşenlerine ‘Erdoğan’ı devirin’ çağrıları yapan, zaman zaman paylaşımlarında Erdoğan ve Cumhur ittifakını hedef alan alaycı paylaşımlarda bulunan Demirtaş, ilk tur seçimlerinden bu yana tweet atmıyor.

Kılıçdaroğlu da ‘Demirtaş ve Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bana oy vereceksiniz’ çağrılarından vazgeçmiş durumda.

Sosyal medya hesabına bakınca Demirtaş’ın son paylaşımını 22 mayısta yaptığı görülüyor.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber