Hataylı çiftçiden ilginç kar sevinci: Traktörüyle karlı kaplı yaylada drift yaptı!

Yurdun dört bir yanından ilginç kar görüntüleri gelmeye devam ediyor. Yaşadığı kuraklığın ardından Hataylı bir çiftçi, kar yağışını traktörüyle drift yaparak kutladı. O ilginç anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

This browser does not support the video element.

Hatay’ın Erzin ilçesinde yaşayan Çağlar Çardak adlı çiftçi kar yağışı sonrası kullandığı traktörü ile Amanos dağlarında bulunan karlı kaplı Üçkoz yaylasına çıkarak kullandığı traktörü ile beyaza bürünen karlı yolda drift yaptı.

"SEVİNCİMİ BÖYLE YAŞAMAK İSTEDİM"

O, anları cep telefonu ile görüntüleyen çiftçi Çağlar Çardak, “Bir üretici çiftçi olarak yaşanan kuraklığın ardından kar yağışının bolluk bereket getireceğini düşünerek sevincimi böyle yaşamak istedim” diye belirtti.

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!