"Kar benim yatağım" diyen vatandaş elbiselerini çıkarıp karın içine atladı!

Türkiye geneli etkisini iyiden iyiye gösteren kar, pek çok bölgelerde ilginç görüntüler oluşturdu. Kimi yerlerde vatandaşların kaş ve kirpikleri donarken, Kastamonu'da bir vatandaş "Kar benim yatağım" diyerek -10 derecede elbiselerini çıkarıp karın içine atladı.

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde yaşayan bir vatandaş, Çelebiler Mahallesi'ndeki evinin önünde elbiselerini çıkartarak, sıfırın altında 10 derece soğukta karın içine uzandı.

SOĞUĞA ALDIRIŞ ETMEDİ

Kar içinde yuvarlanmaya başlayan vatandaş, soğuğa aldırış etmeyerek eline aldığı karları göğsünün üstüne kapatmaya çalıştı.

 

"KAR BENİM YATAĞIM"

Daha sonra “Benim yatağım" diyerek karın üstüne yatan vatandaş, renkli görüntüler oluşturdu. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

"Kar benim yatağım" diyen vatandaş elbiselerini çıkarıp karın içine atladı! - Resim : 2

"Kar benim yatağım" diyen vatandaş elbiselerini çıkarıp karın içine atladı! ile ilgili etiketler kar Kastamonu Çatalzeytin soğuk hava elbise

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.