Hasan Arat Alman şampiyonu hocadan sonra Alman yıldızı da Beşiktaş'a getiriyor! Şampiyonluk için kod adı: Almanya!

Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak kadroyu kurmaya kararlı. Fernando Santos ile yollarını ayıran siyah beyazlı takımda Bundesliga şampiyonluğu yaşayan Niko Kovac'ın adı anılıyordu. Başkan Hasan Arat, Alman yıldız Marco Reus'u da renklerine katmak için harekete geçti.

HASAN ARAT ALMAN YILDIZI BEŞİKTAŞ'A GETİRİYOR!

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat, gelecek sezonu başarılı geçirmek için hamlelere başlamış durumda. Teknik direktörlük için Bayern Münih ile Bundesliga şampiyonluğu yaşayan Niko Kovac'ı düşünen Hasan Arat, hücuma da Dortmund'un efsane Alman yıldızı Marco Reus'u getirmeyi planlıyor.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti" 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar...