Hangi Burç Nasıl Kadın İster? Burçların Erkeğinin Kadınlardan Bekledikleri...

Hangi burç Nasıl Kadın İster sorusu kadınların belki de en çok merak ettikleri astrolojik detaylardan birisidir. "Ömrüm gitti ama şu erkekler anlayamadım" diyen kadınlar, erkeklerin kendilerinden ne beklediği konusunda bir türlü kesin kararlarını veremiyor. Burçların erkeğinin kadınlardan ne bekledikleri konusunda sırları sizler için araştırdık.

Hangi burcun erkeği kadınlardan ne bekler? Astroloji ile ilgilenen kadınların cevabını en çok merak ettiği konular genellikle aşk ilişkileri konusunda oluyor. Burçların hayatlarımızı etkilediği konusunda hepimiz hemfikiriz. Ancak erkekleri etkilemek isteyen, onların kadınlardan ne beklediği konusunda bir fikre sahip olmak isteyen kadınlar, hangi burç nasıl kadın ister sorusuna yanıt arıyor. Peki burçların erkeğinin kadınlardan bekledikledi nelerdir? Hangi burcun erkeği nasıl kadın ister? İşte o sır dolu detaylar...

KOÇ BURCU ERKEĞİ NASIL KADINLARDAN HOŞANIR?

Astroloji ile ilgilenen ilgilenmeyen herkes koç burcunun lider özelliğinden haberdardır. Bu yüzden lider özelliği ile bilinen Koç burcu erkeği yine lider özellikli kadınlardan hoşlanıyor. Kendine güvenen ve hayattan istedikleri ve beklentileri konusunda net olan kadınlar koç burcu erkeğini etkilemeyi başaracaktır. Kısacası kendine güven!

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü?