Hamile olduğunu duyuran Nazlı Kayı Sabancı'nın elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

Sosyal medya hesabından yaptığı sürpriz paylaşımla bebek beklediğini duyuran Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Kayı Sabancı'nın giydiği hamilelik elbisesi fiyatıyla dikkat çekti. Sosyetik güzelin, dünyaca ünlü bir markaya ait olan mini kot elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı.

Ömer ve Arzu Sabancı'nın 34 yaşındaki oğulları Hacı Sabancı ile 2021 yılının Ekim ayında nikah masasına oturan Nazlı Kayı Sabancı'dan müjdeli haber geldi. Sosyetik güzel Kayı, dün binlerce takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla bebek beklediğini duyurdu.

Nazlı Kayı Sabancı'nın 4 aylık hamile olduğu ve bebeğinin cinsiyetinin ise kız olduğu öğrenildi. Sabancı çiftine tebrik yorumları yağdı. 28 yaşındaki güzelin giydiği elbisenin fiyatı ise gündem oldu.

40 BİN TL'LİK ELBİSESİNE YORUM YAĞDI


Sosyetik güzelin üzerindeki elbisenin fiyatı sosyal medyayı salladı. Kayı'nın hamileliğini müjdelediği fotoğrafta giydiği ve dünyaca ünlü bir markaya ait olan kot mini elbisesinin 40 bin TL olduğu ortaya çıktı. Hacı Sabancı'nın eşinin elbisesinin fiyatını duyanlar yorum yağmuruna tuttu.

İşte Nazlı Kayı'nın elbisesinin fiyatıyla ilgili sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları:

Vize ücretlerinde aslan payı artık devletin olacak FIFA İsrail'in men edilmesi kararını görüşmek için toplanacak Çağla Şıkel'in ayakları sosyal medyada gündem oldu!
Sonraki Haber