Halk TV muhabirinin görüntüleri sosyal medyada tepki çekti! İşte İliç'te muhabirin maske şovu

Halk TV muhabiri İliç'te yaptığı yayın sırasında maske taktı. Muhabirin yayın sonlandıktan hemen sonra maskeyi çıkardığı görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

This browser does not support the video element.

Erzincan İliç'te yaşanan Çöplük Altın Madeni'nde toprak kayması sonucu 9 işçi toprak altında kaldı. İşçileri arama çalışmaları sürerken Türkiye'nin gözü Erzincan'a çevrildi. Siyasilerin ve basının hazır bulunduğu olay bölgesinde Halk TV muhabirinin şovu izleyenleri adeta şoke etti. 

YAYINDA MASKE TAKTI YAYIN BİTİNCE ÇIKARDI

bBölgede siyanür sızması iddiaları yetkilierin açıklamalarına rağmen bazı basın kuruluşları ve sosyal medyada sıklıkla gündeme getirilen konulardan biri. Halk TV muhabiri de siyanür iddiaları nedeniyle canlı yayın sırasında maske takarak bölgede yaşananları aktardığı görüntülerin hemen ardından yayın bittiğinde maskeyi çıkardığı görüldü. Sosyal medyada dolaşan görüntüler 'şov' olarak nitelendirildi. 

ÜMİT ÖZDAĞ DA MASKE İLE ÇIKMIŞTI 

Öte yandan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da yayına koruyucu kıyafet ve maske ile çıktığı görüntüler çok konuşulmuştu. Erzincan İliç’teki altın madeni sahasına, özel maske ve kıyafetlerle gitti. Ancak Özdağ, provakasyon yaptığı gerekçesiyle Jandarma tarafından maden sahasına alınmadı.

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!