Günler önce birlikte tatile çıkan Ece Erken işe eski eşi Serkan Uçar davalık oldu

İkinci evliliğini yaptığı eski eşi Serkan Uçar ile geçtiğimiz haftaarda Katar'a tatile giden ünlü sunucu Ece Erken, tatil dönüşü yaptığı hamle ile şaşırttı. Ece Erken, oğlu Eymen'in eğitim giderlerini karşılamadığı gerekçesiyle Serkan Uçar'a dava açtı. Tatilden dönen eski eşler mahkemelik oldu.

44 yaşındaki ünlü sunucu Ece Erken ilk evliliğini 2007–2009 yılları arasında Tuncer Öztarhan ile yapmıştı. Tuncer Öztarhan ile evliliği sadece 2 yıl süren Ece Erken, 2014 yılında ise oğlu Eymen'e hamileyken Serkan Uçar'la nikah masasına oturmuştu. İkili 2015 yılında ise olaylı bir şekilde boşanmıştı. 3'üncü kez nikah masasına oturan sunucu, henüz 7 aydır evli olduğu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu 27 Ocak 2022'de uğradığı silahlı saldırı sonucu kaybetmişti.


Eşi Şafakmahmutyazıcoğlu'nun vefatının ardından zor günler geçiren Ece Erken, geçtiğimiz haftalarda eski eşi Serkan Uçar ve çocukları Eymen ile birlikte Katar'a tatie gitmişti. 8 yıl önce boşanan çift çocukları Eymen'le birlikte vakit geçirmişlerdi. Ece Erken tatilden döner dönmez yaptığı hamle ile şaşırttı. Ünlü sunucu 8 yıl önce boşandığı eski eşiyle mahkemelik oldu.

Hürriyet'ten Özbe Eğrikar'ın haberine göre; Erken, Serkan Uçar’la 2014 yılında evlendi. Çiftin bu evliliklerinden Eymen adında bir oğulları oldu. İkili, 2015’te de ‘anlaşmalı’ olarak boşandı. Mahkeme, protokol gereği küçük çocuğun velayetini anneye verirken, Serkan Uçar’ın çocuğunun nafaka ve eğitim giderlerini karşılamasına hükmetti.

ESKİ EŞİNİ MAHKEMEYE VERDİ


İkili, geçen günlerde birlikte Katar’a tatile gitti. Aralarındaki buzların eridiği haberleriyle gündeme gelen Erken, “Eymen’in bugüne kadarki masraflarını hep ben karşıladım” dedi. İkili ise yeniden mahkemelik oldu. Eski eşinin çocuğunun eğitim giderlerini karşılamadığını öne süren Erken, İstanbul Aile Mahkemesi’nde dava açtı.

''2017'DEN 2021'E KADAR EĞİTİM MASRAFLARINI ECE ERKEN ÖDEDİ''

Erken’in avukatı Gökçe Gündoğan, dilekçesinde detayları şöyle anlattı: “Serkan Uçar’ın ödemesi gereken çocuğun sağlık sigorta bedelleri de müvekkile katiyen ödenmemiştir. 6 bin lira nafaka hiçbir ay düzenli ödenmemiştir. Eymen’in tüm eğitim giderleri 2017 yılından 2021’e kadar müvekkil tarafından karşılanmıştır. Çocuğun eğitim masraflarının tümünün belirlenmesini istiyoruz. Ücretin Serkan Uçar tarafından faiziyle tahsilini talep ediyoruz.”

Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisseler belli oldu Fahiş fiyata cezalar 10 kat artırılıyor Avrupa’da Türkler Dornbirn Kültür Fuarı’nda buluşuyor
Sonraki Haber