Gülbin Tosun Taksim saldırısına hiç aldırmadı, canlı yayında kahkaha attı! Sonra özür diledi

Sosyal medyadaki skandal sözleriyle sık sık gündeme gelen FOX TV'de Hafta Sonu Ana Haber Bülteni'ni sunan Gülbin Tosun, , İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından ana haber bülteninde kahkaha attı. Tosun'un o tavrı çok fazla tepki çekti. Gülbin Tosun, tepkiler üzerine özür diledi.

This browser does not support the video element.

İstiklal Caddesi'ndeki hain terör saldırısında 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, 81 kişi de yaralandı.

PATLAMA SONRASI CANLI YAYINDA KAHKAHA ATTI

FOX TV'de Hafta Sonu Ana Haber Bülteni'ni sunan Gülbin Tosun, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından ana haber bülteninde izleyicinin karşısına geçti. Haberi sunarken kahkaha atan Gülbin Tosun, büyük tepki çekti

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU! BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Haberi sunarken, "Hakikaten ağlanacak halimize gülüyoruz, özür diliyorum. Bu tatbikat sınıfta kaldı" ifadelerini kullanan Tosun'un o anları sosyal medyada gündem oldu.

Gelen tepkilerin ardından kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Tosun, özür diledi.

'BAZEN CONTA ATIYOR! ÖZÜR DİLERİM'

Tosun, tepkilere yönelik yaptığı paylaşımda "13 Kasım yayınım ile ilgili özür dilemek isterim. İstiklal Caddesi haberini sunduktan sonra bültenin sonundaki tatbikat haberi gerçeğine güldüğüm için. Haberciler büyük çoğunluğun görmediği görüntüleri görüp ayıklıyor sizler için. Bazen conta atıyor sanırım. İçtenlikle özür dilerim" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!