Gökten kül yağdı! Aslışah Alkoçlar felaket bölgesinden paylaştı

Usta oyuncu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, şubat ayında HD Group'un veliahtı iş insanı Kaan Demirağ ile hayatını birleştirmişti. Şimdilerde ilk kez anne olmak gün sayan Aslışah Alkoçlar, Instagram hesabının hikaye bölümünden son paylaşımı ile takipçilerine felaket bölgesinden seslendi.

This browser does not support the video element.


İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan ve yangın bölgesinde tatilde olan Aslışah Alkoçlar'ın yatında çektiği görüntülerde gökten kül yağdığı görülüdü.

Aslışah Alkoçlar'dan yangının korkunç yüzünü ortaya koyan paylaşım geldi. Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, şubat ayında iş insanı Kaan Demirağ ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Aslışah Alkoçlar, son paylaşımı ile takipçilerine tatilde olduğu felaket bölgesinden seslendi.



Yangın bölgesinde tatilde olan Aslışah Alkoçlar sabah saatlerinde çektiği bir videoyu 'kül yağıyor' notuyla Instagram'dan paylaştı.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!