Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! İşte son durumu

2010 yılında evlenip 2016 yılında boşandığı eski eşi ve iki çocuğunun annesi Selen Sevigen'le velayet nedeniyle mahkemelik olan şarkıcı Gökhan Özen kalp krizi geçirdi. Kötü haberi sosyal medyadan duyuran Gökhan Özen sevenlerini üzdü.

'Aramazsan Arama', 'Duman Gözlüm', 'Benim İçin N'apardın', 'Sana Yine Muhtacım', 'Budala', 'Boşver' gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan ve uzun zamandır Los Angeles'ta gözlerden uzakta bir yaşam süren şarkıcı Gökhan Özen dün gece evinde kalp krizi geçirdi.

''STRESTEN UZAN BİR HAYAT YAŞAMAYI PLANLIYORUM''


Evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan şarkıcı, sağlık durumuyla üzücü gelişmeyi Instagram hesabından duyurarak "Dün gece yarısı Los Angeles’ta evimde geçirdiğim kalp krizi sonrası hastanede bi süre kontrol altında kaldıktan sonra taburcu edildim. Böyle bir haberi sizlerle paylaşmayı istemezdim ama iyi gün var kötü gün var. Bundan sonrasında kontrollere devam edip stresten uzak çok sakin bir hayat yaşamayı planlıyorum. Allaha emanet" ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcıya takipçilerinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

42 yaşındaki şarkıcı, 2010 yılında eski bakan Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen ile nikah masasına oturmuş ve çiftin bu evlilikten Derin Su Özen ile Ada Deren Özen adında iki kızı dünyaya gelmişti. Çiftin evliliği sadece 6 yıl sürmüş, ikili 2016 yılında ise şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmıştı. Gökhan Özen, kızlarının velayetini almak için harekete geçti.

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! İstanbul'da bir evden 4 kamyon çöp çıktı İstanbul'da metrobüs arızalandı! Uzun araç kuyruğu oluştu
Sonraki Haber