Gökhan Özen eski eşi Selen Sevigen'in küfürlü konuşmalarını ifşa etti

Şarkıcı Gökhan Özen, 2010 yılında evlenip 2016 yılında boşandığı eski eşi ve iki çocuğunun annesi Selen Sevigen'in babası Mehmet Sevigen ile mahkemelik olmuştu. Gökhan Özen, Mehmet Sevigen’i rüşvet iddasıyla CİMER'e şikayet etmiş, Mehmet Sevigen ise Gökhan Özen’e 1 TL’lik manevi tazminat davası açmıştı. Gökhan Özen eski kayınpederinin bu hamlesinden sonra eski eşiyle olan küfürlü konuşmalarını sosyal medya hesabından yayınladı.

Gökhan Özen, 2010 yılında evlendiği ve bu evlilikten iki çocuk sahibi olduğu Selen Sevigen'den 2016'da şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmıştı. Gökhan Özen, eski eşinin ailesi hakkında 2021 yılında "rüşvet" şikayetinde bulunmuştu. Gökhan Özen şikayetinde Mehmet Sevigen'in eşi üzerine kayıtlı otelin yapımı sırasında alınacak izinler için bazı bürokratlara milyonlarca lira rüşvet verildiğini iddia etmişti.

Mehmet Sevigen ise kişilik haklarının zedelendiğini iddia ederek İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurmuş ve eski damadı şarkıcı Gökhan Özen'e 1 TL'lik manevi tazminat davası açmıştı.

Gökhan Özen eski eşi Selen Sevigen'in küfürlü konuşmalarını ifşa etti

Gülay & Mehmet Sevigen

SELEN SEVİGEN'İN SES KAYITLARINI YAYINLADI


1 TL'lik tazminatı ödemesine karar verilen Gökhan Özen, tüm bu gelişmelerin ardından eski eşi Selen Sevigen ile aralarında geçen konuşmalarını Instagram hesabından yayınladı. Eski eşinin küfürlü konuşmalarını ifşa eden Gökhan Özen, eski kayınpederi Mehmet Sevigen'e seslenerek ''Ben sana ne demiştim de gururun kırılıp (!) hakkımda hakaretten dava açmıştın? Bak bu senin kızın. Sen yetiştirmişsin. Pardon yani yetiştirememişsin. Hale bak seviye yerlerde..'' sözleriyle seslendi.


ESKİ KAYINPEDERİNE HAKARET DAVASI AÇIYOR 

SuperHaber'den Merve Barut'un haberine göre; Selen Sevigen ile aralarında geçen konuşmaların ses kayıtlarını 1,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Gökhan Özen, dava açmaya hazırlandığının altını çizerek ''Bugüne kadar yine de evlatlarım hatrına bu hakaretlere hakaret davası açmamıştım ama senin ağzı bozuk kızına şimdi yeni bir dava açma zamanıdır.'' ifadelerini kullandı.

Gökhan Özen eski eşi Selen Sevigen'in küfürlü konuşmalarını ifşa etti - Resim : 2

Selen Sevigen

Gökhan Özen, küfürlerin havada uçuştuğu ses kayıtlarının yer aldığı paylaşımın altına şu notu düştü:

''BU PANİK VE ÖFKENİN 600 YILLIK TARİHİ YAPIYI OTEL YAPMIŞ ANNE VE BABASININ CİMER’E ŞİKAYET EDİLMESİ İLE BİR İLGİSİ VAR MIDIR?

BU HAKARETLERİ AYNI ODADAN DİNLEMEYE MARUZ BIRAKILAN 5-8 YAŞLARINDA 2 KIZ ÇOCUĞUNU BU DAVA İLE İLGİLİ VAHŞİCE BASKI UNSURU OLARAK KULLANAN BİR ANNE SAĞLIKLI MIDIR?

Buna ne diyosun
memet sevigen ?

Ben sana ne demiştim de
gururun kırılıp (!) hakkımda hakaretten dava açmıştın?

Bak bu senin kızın. Sen yetiştirmişsin. Pardon yani yetiştirememişsin. Hale bak seviye yerlerde..

Bugüne kadar yine de evlatlarım hatrına bu hakaretlere hakaret davası açmamıştım ama senin ağzı bozuk kızına şimdi yeni bir dava açma zamanıdır. Hakaretten.

Benim sözlerimde kırılıp (!) bu hale gelmişsin madem düşün bu kadar küfürü hem kendine hem ölmüş babana böyle şuursuz bi kadından sen yesen kimbilir neler yapardın? Bi düşün hele bakalım ? Ha sizin derdiniz gurur değil alıştığınız usul sağa sola iftiralar tehditler küfürler yağdırıp çirkeflikle kendi ağzınla anlattığın bi suçtan sıyrılmaksa tabi orası ayrı. Sonuçta Allah görüyor ben doğru bildiğimi konuşurum şunu iyi bil:

sen beni susturamazsın''

Gökhan Özen eski eşi Selen Sevigen'in küfürlü konuşmalarını ifşa etti

 

 

Gökhan Özen eski eşi Selen Sevigen'in küfürlü konuşmalarını ifşa etti ile ilgili etiketler mahkeme Rüşvet Instagram Sosyal Medya selen sevigen mehmet sevigen gökhan özen tazminat davası hakaret davası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.