Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye büyük fark! Cimbom'dan sosyal medyaya ambargo: 8 milyonluk dev fark...

Türk futbolunun lokomotifleri Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, saha içinde olduğu gibi saha dışında da birbirleriyle kıyasıya bir rekabet içindeler. Sosyal medya takipçileri baz alındığında Galatasaray ve Fenerbahçe rakiplerine oranla bir hayli önde. Ayrıca Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye sosyal medyada büyük bir fark atmış durumda.

GALATASARAY'DAN SOSYAL MEDYAYA AMBARGO

Türk futbolunun dört devi Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, Süper Lig'de verdikleri yarışın yanı sıra saha dışında da büyük bir rekabet içinde. Sosyal medya mecralarında büyük kitlelere hitap eden bu dört kulüp arasında Galatasaray her alanda zirvenin sahibi durumunda. Dört Büyükler'in Sosyal Medya platformlarından Instagram, YouTube ve X'teki takipçi sayıları geçen 3 yılda 49 milyondan 74 milyona yükseldi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Benzine ve motorine indirim geliyor!