Galatasaray'da Fatih Terim'in istifası isteniyor... Kalplerden geçen teknik direktör Okan Buruk

Sosyal medyada Fatih Terim öfkesi... Galatasaray taraftarların bir bölümü son 9 maçta 1 galibiyet alabilen Terim'in istifasını istiyor. 2-0'lık Adana Demirspor yenilgisinin ardından sadece Twitter #fatihterimistifa etiketiyle on binden fazla paylaşım yapıldı. Galatasaray yazarlarınında sırt çevirdiği Terim'den sonra teknik direktörlük koltuğuna Okan Buruk aday gösteriliyor.

Süper Lig'in 18. haftasında Adana Demirspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Galatasaray'da galibiyet hasreti 7 maça çıktı... 24 puan toplayabilen ve daha ligin ilk yarısı tamamlanmadan zirvenin 21 puan gerisine düşen Sarı-Kırmızılılar'da "Fatih Terim istifa" sesleri her hafta daha da gürleşiyor...

Adana Demirspor yenilgisinin ardından #fatihterimistifa etiketiyle binlerce paylaşım yapıldı. Spor yazarları arasında da Terim karşıtı sesler yükseliyor. Sarı-Kırmızılı camiada teknik direktörlük için ise Okan Buruk sesleri var...

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Terim'in "gelecek projesi"ni eleştirirken Cicaldau ve Morutan transferleri için "Galatasaray'a atılmış büyük bir kazık bu iki Romen" ifadelerini kullandı. Sosyal medyadaki Fatih Terim paylaşımlarından bazıları şöyle:

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! İstanbul'da metrobüs arızalandı! Uzun araç kuyruğu oluştu Nisan ayının en güçlü Android telefonları!
Sonraki Haber