Galatasaray’a 16 milyon euroluk orta saha! Okan Buruk sonunda aradığı ismi buldu: İngiltere’den yola çıktı geliyor! Taraftarları havalara uçuracak yıldız…

Süper Lig’de son 7 haftaya lider giren ve şampiyonluğun en büyük favorisi olan Galatasaray, bir yandan da yaz transfer sezonu için çalışmalarını yürütüyor. Teknik direktör Okan Buruk’un talebi doğrultusunda bir orta saha oyuncusu arayan Cimbom, aradığı ismi İngiltere’de buldu. Galatasaray’a 16 milyon euroluk bir yıldız geliyor.

OKAN BURUK İSTEDİ, GALATASARAY 16 MİLYON EUROLUK YILDIZI KAPTI!

Süper Lig’de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içerisinde olan Galatasaray, son 7 haftaya 2 puan önde olarak girdi. Ezeli rakibini sahasında ağırlayacak olan Cimbom, şampiyonluğun favorisi olarak gösteriliyor. Yönetim ise bir yandan yaz transfer sezonunda yapacağı hamleleri düşünüyor. Sarı kırmızılı takım aradığı ismi İngiltere’de buldu.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı!