Gabriel Barbosa için flaş Fenerbahçe açıklaması!

Sezona şampiyonluk parolasıyla giriş yapan Fenerbahçe'de devre arası transfer dönemi için çalışmalar sürüyor. Sarı-lacivertliler, Jesus'un gelmesiyle birlikte transferde tek hakimiyeti Portekizli çalıştırıcıya verdi. Fenerbahçe, Jesus'un eski öğrencisi Gabigol ile ilgilenmiş ancak transferi gerçekleşmemişti. Brezilyalı golcünün menajeri transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Öte yandan, Süper golcünün piyasa değeri 24 milyon Euro olarak belirtiliyor.

Geçtiğimiz sezon yaşanılan hayal kırıklığının ardından takımın başına geçen Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin üzerindeki kara bulutları dağıttı. İyi sonuçlar alan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un oyunculara kattığı değere güveniliyor. Ligde şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe, sezon sonu geldiğinde futbolcu satışlarından gelir elde etmeyi hedefliyor.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor!