Furkan Çalıkoğlu dehşet saçtı! Gözaltına alınan Ayşegül Çınar'ın ilk açıklaması bakın ne oldu...

Oyuncu Ayşegül Çınar'ın eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, Beyoğlu’nda bir otelin restoranında çıkan olayda 7'si polis memuru toplam 12 kişiyi bıçak ve darp sonucu yaraladı. Gözaltına alınan Furkan Çalıkoğlu ve Ayşegül Çınar, parmak izi tespiti için Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüler.

This browser does not support the video element.

Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu oturdukları restoranda tartıştı. Gürültü üzerine çalışanlar tarafından uyarıldılar. Tartışma devam edince çalışanlardan biri iddiaya göre Furkan Çalıkoğlu'nun kafasında şişe kırıp otelden kaçtı.

Çalışanlar ve Furkan Çalıkoğlu arasındaki kavga devam etti. Çalıkoğlu ve Çınar, daha sonra gözaltına alındı.

''OLAY BÜYÜDÜ''

Polis merkezindeki işlemleri devam eden ünlü oyuncu Ayşegül Çınar, parmak izinin alınması için dışarı çıkartıldı.



Bu sırada basın mensuplarına konuşan Ayşegül Çınar, "Mekanda oturuyorduk tanımadığımız biri geldi Furkan'ın kafasında şişe kırdı. Sonra polisler geldi. Olay büyüdü" dedi.

Ayşegül Çınar, uyuşturucu iddialarına ise "Siz deli misiniz beyefendi" diyerek tepki gösterdi.







(İHA - DHA)

 

Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar