Ünlü oyuncu gözaltına alındı!

Arkadaşlarıyla birlikte Beylikdüzü'nde bir mekanda eğlendikten sonra polis çevirmesine takılan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar'ın aracında uyuşturucu madde bulundu. Ekipler tarafından gözaltına alınan Çınar, hayatında hiç uyuşturucu madde kullanmadığını ve kurtulmaya çalıştığı eski erkek arkadaşının kendisine tuzak kurduğunu söyledi.

Güzel oyuncu Ayşegül Çınar, arkadaşlarıyla eğlendiği bir mekanın çıkışında polis çevirmesine takıldı. Yapılan aramada polisler, Çınar'ın aracında uyuşturucu maddeye rastladı.

"HAYATIMDA HİÇ UYUŞTURUCU ALMADIM"

Gözaltına alındıktan sonra ekipler tarafından karakola götürülen Çınar, verdiği ilk ifadede, "Bana ait değil, hayatımda hiç uyuşturucu kullanmadım" dedi.

"ESKİ ERKEK ARKADAŞIM TUZAK KURDU"

Endişelenip gözyaşlarına boğulan ünlü oyuncu, "Bana kurtulmaya çalıştığım, ama beni sürekli tehdit eden eski erkek arkadaşım tuzak kurdu. Arabamın yedek anahtarı kaybolmuştu, onun aldığını tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu gözaltına alındı!

AYŞEGÜL ÇINAR HAKKINDA

1999 yılında Antalya'da doğan Ayşegül Çınar, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı. Küçüklüğünden beri en büyük hayalinin oyuncu olmak olduğunu söyleyen Çınar, "Yasak Elma" dizisinde canlandırdığı "Lila" karakteriyle tanınmıştır.

 

Ünlü oyuncu gözaltına alındı! ile ilgili etiketler uyuşturucu polis ayşegül çınar uyuşturucu madde
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.