Aracında uyuşturucu bulunan Ayşegül Çınar ilk kez konuştu!

Geçtiğimiz haftalarda aracında uyuşturucu madde bulunduğu için gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan oyuncu Ayşegül Çınar, yeni yaşını Kuruçeşme'de bir mekanda dostlarıyla kutladı. Çınar, yaşadığı zorlu süreç hakkında ilk kez konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda arabasında uyuşturucu madde bulunan oyuncu Ayşegül Çınar, eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nun kendine komplo kurduğunu söylemiş ve koruma kararı talebinde bulunmuştu. Talebi değerlendiren mahkeme Çalıkoğlu'nun 1 ay Çınar'a yaklaşmamasına karar verdi.

Önceki gün Kuruçeşme'de bir mekanda arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutlayan Ayşegül Çınar, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 Aracında uyuşturucu bulunan Ayşegül Çınar ilk kez konuştu!

"AĞIR TRAVMA YAŞADIM"

Yaşadığı zorlu süreç hakkında konuşan Çınar, "Mahkeme süreci devam ediyor. Uzaklaştırma aldırdığım kararı doğru. Açıkcası bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Ailemle birlikteyim, konsantrasyonumu işlerime verdim. Genç yaşımda psikolojik olarak çok yoruldum. Ağır travma yaşadım. Ama güçlü bir karakterde olduğumun farkında vardım. Tüm kötülüklere rağmen dimdik ayaktayım" ifadelerini kullandı.

Aracında uyuşturucu bulunan Ayşegül Çınar ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler uyuşturucu Gözaltı ayşegül çınar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.