Formula 1 seyircisiz mi? Bilet paraları edilecek mi?

Formula 1 seyircisiz mi? Formula 1 bilet paraları edilecek mi? İstanbul Valiliği tarafından alınan karar neticesinde Kasım ayında İstanbul’da düzenlenmesi beklenen Formula 1 yarışlarının seyircisiz oynanacağı ifade edildi.

9 yıllık bir aranın ardından yeniden Türkiye’ye geri dönüş yapan Formula 1 yarışı için sporseverleri üzen bir haber geldi. 13-15 Kasım tarihleri arasında İstanbul Park’ta gerçekleştirilecek olan yarışmayla ilgili bir son dakika kararı açıklandı.

FORMULA 1 SEYİRCİSİZ Mİ?

İstanbul İl Pandemi Kurulunun "Formula-1 DHL Turkish Grand Prix 2020" yarışının seyircisiz yapılması" yönündeki tavsiye kararı uyarınca İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından söz konusu yarışın seyircisiz yapılmasına karar verilmiştir.” ifadeler yer aldı.

FORMULA 1 BİLET PARALARI İADE EDİLECEK Mİ?

Daha önceden satışa çıkarılan Formula 1 biletlerini satın alanlar için daha sonradan iade konusunda bir açıklama yapılması bekleniyor.

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü! 19 Mayıs 2024 Pazar TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Dünya Reisi'nin arama çalışmalarını Akıncı İHA'dan takip ediyor!
Sonraki Haber