F1 İstanbul yarışı saat kaçta? S Sport hangi platformlardan izlenir?

15 Kasım 2020 Pazar gününde gerçekleştirilecek olan F1 Formula İstanbul yarış saati araştırılmakta. F1 Türkiye Grand Prix yarışının hangi kanalda, şifresiz nereden izlenir? S Sport hangi platformlardan izlenir? İşte detaylar...

F1 Türkiye Grand Prix yarışında beklenen gün geldi çattı. Pilotların kıyasıya mücadele vereceği İstanbul Park pistinde F1 yarış günü merakla yakından takip edilmekte. F1 İstanbul yarışı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda, nereden izlenir? F1 İstanbul yarışlarının 14. etabı "Formula 1 DHL Turkish Grand Prix 2020" 9 yıllık aranın ardından 15 Kasım Pazar günüde saat 13.10’da gerçekleştirilecek ve S Sport kanalından canlı olarak şifresiz yayınlanacak.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor!