Ezgi Yıldız'ın skandal paylaşımının ardından bir İBB çalışanı daha teröristlere destek verdi

2015 yılında görevi başındayken DHKP-C'li teröristler tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katillerine destek veren Eda Ezgi Yıldız'ın ardından bir İBB çalışanının daha Savcı Kiraz'ı şehit eden teröristlere destek verdiği görüldü. Boğaziçi A.Ş çalışanı Tayfun Zorlu, Savcı Kiraz'ın şehit edilmesinin ardından ''Dün Mahir’i ananlar, selam yollayanlar bugün öldürülenlere terörist diyemez. Kızıldere’de ve Çağlayan’da aranan adalet elbet sağlanacak” şeklinde paylaşım yaptı.

2015 yılında görevi başındayken DHKP-C'li teröristler tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katillerine destek veren CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın'ın sekreteri Eda Ezgi Yıldız'ın, ardından bir İBB çalışanının daha Savcı Kiraz'ı şehit eden teröristlere destek verdiği görüldü. 

TERÖRİSTLERE SAHİP ÇIKTI

CHP Zeytinburnu Gençlik Örgütü'nün eski başkanı ve İBB Boğaziçi A.Ş'de Eğitim Sorumlusu olarak çalışan Tayfun Zorlu'nun Savcı Mehmet Selim Kiraz şehit edilmesinin ardından “Dün Mahir’i ananlar, selam yollayanlar bugün öldürülenlere terörist diyemez. Kızıldere’de ve Çağlayan’da aranan adalet elbet sağlanacak” paylaşımı yaparak teröre destek verdiği ortaya çıktı.

Borsa İstanbul'da en çok kazandıran, kaybettiren hisse senetleri Onur Yüksek Teknoloji (ONRYT) kaç lot verir, halka arz ne zaman? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
Sonraki Haber