EURO 2020'de saç baş yolduran A Milli Takım, yurda döndü

EURO 2020'de tarihinin en kötü turnuva performansını sergileyen A Milli Takım, İstanbul'a döndü... İtalya'ya 3-0, Galler'e 2-0, İsviçre'ye de 3-1 mağlup olan Bizim Çocuklar, tatil rezervasyonlarını yaptırdı. Ver elini Çeşme, Bodrum...

This browser does not support the video element.

EURO 2020'yi -7 averajla tamamlayan A Milli Takım, yurda döndü. İtalya, Galler ve İsviçre'nin bulunduğu A Grubu'nda oynadığı 3 maçı da kaybederek sonuncu olan ve şampiyonaya veda eden Bizim Çocuklar, Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla saat 15.00'te Azerbaycan'ın başkenti Bakü'den İstanbul'a geldi. Futbolcular kendi araçlarıyla İstanbul Havalimanı'ndan ayrıldı. Milli futbolcuların moralsiz olduğu gözlendi.

Secdeye kapanan Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu? Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı!