Ergin Ataman'dan şampiyonluk konuşması; "Avrupa'daki en iyi takımız ve kupayı aldık!"

THY Euroleague'de sezonu şampiyon tamamlayarak tarih yazan Anadolu Efes, koç Ergin Ataman'ın şampiyonluk konuşmasını "sızdırdı!" Kariyerinin 4. Avrupa zaferine ulaşan Ataman şampiyonluk tişörtüyle yaptığı konuşmada, "Avrupa'nın en iyi takımı olduğumuzu gösterdik" diyor.

This browser does not support the video element.

THY Euroleague'de şampiyon olan Anadolu Efes'in Barcelona ile oynadığı final maçından sonra soyunma odasında koç Ergin Ataman'ın yaptığı zafer konuşması sızdırıldı! Lacivert-Beyazlı kulüp "İçerden" diyerek yaptığı paylaşımda başarılı koçun zafer konuşmasını paylaştı.

Ataman oyuncularına, İngilizce olarak, "Herkesi mutlu ettik. Bu başarıyı hak ettik. Size söyledim, biz Avrupa'daki en iyi takımız. Ve kupayı aldık!" diye sesleniyor.

Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı! Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı!