Erden Timur Galatasaray taraftarına kendini affettirecek tarihi transfer bombasını patlatıyor: Resmen duyurdular! Tribünleri bayram yerine çevirecek, Beşiktaşlıları çıldırtacak transfer çalımı…

Galatasaray’ın transferdeki bir numaralı ismi Erden Timur, son iki transfer dönemini çok kötü geçirmişti. Bu sebeple taraftarlarla arası açılan Erden Timur, sarı kırmızılıların gönlünü alacak bomba bir transfere imza atıyor. Galatasaray yapacağı bu transfer çalımıyla Beşiktaşlıları çıldırtacak.

ERDEN TİMUR’DAN BEŞİKTAŞLILARI ÇILDIRTACAK TRANSFER ÇALIMI!

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili ve transferde bir numaralı sorumlu olan Erden Timur, taraftarın sevgilisiydi. Ancak yaz ve kış transfer dönemlerinde yapılan hamlelerin başarı oranının çok düşük olması, taraftarla Erden Timur arasını açmıştı.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Benzine ve motorine indirim geliyor!