Enver Aysever bombayı patlattı: Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'na 'Beni İmamoğlu'ndan kurtarın' dedi!

CHP yandaşı Enver Aysever, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında gerçekleşenen görüşmenin perde arkasını açıkladı.  Özel'in Kılıçdaroğlu'na ‘Genel başkanım beni bu adamdan (Ekrem İmamoğlu) kurtarın’ dediğini belirten Aysever, "İsterse bunu yalanlasınlar, her yerde ispatlarım." ifadelerini kullandı. 

This browser does not support the video element.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile geçtiğimiz hafta bir görüşme gerçekleştirdi. 

AYSEVER'DEN BOMBA AÇIKLAMA

 Görüşmede, Özel ve Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimler başta olmak üzere güncel siyasi konular hakkında fikir alışverişi yaptığı öğrenilirken CHP yandaşı Enver Aysever bombayı patlattı. 

İMAMOĞLU'NU İMA EDEREK 'BENİ BU ADAMDAN KURTARIN' DEDİ

Özgür Özel'in Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Genel başkanım beni bu adamdan (Ekrem İmamoğlu) kurtarın’ dediğini belirten Aysever "İsterse bunu yalanlasınlar, her yerde ispatlarım." dedi. 

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!