Emel Müftüoğlu'nun paylaşımında Selda Bağcan'ı görenler tanıyamadı

Oyuncu Demet Akbağ geçtiğimiz hafta dizindeki sorun nedeniyle ameliyat masasına yatmıştı. Ünlü şarkıcı Selda Bağcan ile birlikte Demet Akbağ'ı ziyarete giden Emel Müftüoğlu birlikte çekilen hatıra fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Mütfüoğlu paylaştığı fotoğrafa yoğun filtre uygulayınca Selda Bağcan'ı 20 yaş gençleştirdi. Selda Bağcan'ın o halini görenler gözlerine inanamadı.

Usta oyuncu Demet Akbağ geçtiğimiz hafta ameliyat masasına yatmıştı. Demet Akbağ'ın sağlık durumuyla ilgili gelişmeyi Emel Müftüoğlu, Instagram sayfasından duyurmuştu. Yakın dostu Akbağ'ın hastane odasından karesini paylaşan Müftüoğlu paylaşımına ''Canimcim birazdan dizinden ameliyata girecek yarin da kosu yarisina katilicaz beraber😂😂😂😂😂😂 @drsarpercetinkaya sayesinde @demetakbag'' notunu düşmüştü.

Emel Müftüoğlu, başarılı bir operasyon geçiren Demet Akbağ'ı, Selda Bağcan ile birlikte ziyaret etti. Akbağ'ı zor sürecinde bir an bile yalnız bırakmayan Müftüoğlu, hep birlikte çekilen karelerini Instagram hesabından paylaştı.

Emel Müftüoğlu yayınladığı fotoğraf karesine uyguladığı filtre nedeniyle Selda Bağcan'ı 20 yaş gençleştirince sosyal medyanın diline düştü. Selda Bağcan'ın o halini görenler tanımakta güçlük çekti. 

İşte Emel Müftüoğlu'nun gündem olan o karesi:

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan Erkan Yolaç vefat etti Bizim Market'ten atıştırmalık ve içeceklerde özel indirim fırsatı! Robin van Persie'nin yeni takımı belli oldu
Sonraki Haber