Demet Akbağ ameliyat masasına yattı

Şarkıcı ve oyuncu Emel Müftüoğlu, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla yakın dostu olan usta oyuncu Demet Akbağ'ın ameliyata gireceğini duyurdu. Demet Akbağ'ın sağlık durumuyla ilgili yaşanan gelişme sevenlerini endişelendirdi.

Emel Müftüoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Demet Akbağ'ın hayranlarını edişelendirdi. Ünlü şarkıcı, 224 bin takipçili Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla usta oyuncu Demet Akbağ'ın ameliyat olacağını duyurdu.

DİZİNDEN AMELİYAT OLACAK


Demet Akbağ'ın hastane odasında çekilen bir karesini yayınlayan Emel Müftoğlu, ünlü oyuncunun dizinden bir operasyon geçireceğini açıkladı. Müftüoğlu açıklamasında ''Canimcim birazdan dizinden ameliyata girecek yarin da kosu yarisina katilicaz beraber😂😂😂😂😂😂 @drsarpercetinkaya sayesinde @demetakbag'' ifadelerine yer verdi.

Demet Akbağ ameliyat masasına yattı


Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı 'Aydınlıkevler' ile yıllar sonra sahnelere geri dönen ve 23 Aralık'ta 63'üncü yaşını kutlayan Demet Akbağ'a sevenlerinden geçmiş olsun mesajları yağdı. 15 senelik aradan sonra sahnelere dönen Demet Akbağ, 'Aydınlıkevler' adlı tiyatro oyununda babaanne 'Zühre' karakterini canlandırıyor.

 

Demet Akbağ ameliyat masasına yattı ile ilgili etiketler Demet Akbağ Emel Müftüoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.