Ekrem İmamoğlu'nun cevabı yeniden gündem oldu: Beyoğlu Belediye Başkanı o banklara 'Güvenlik zaafiyeti' demişti

Taksim'de yaşanan bombalı saldırı sonrasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız arasında geçen bir diyalog yeniden gündem oldu. 

Beyoğlu Taksim'de yaşanan bombalı saldırı tüm Türkiye'nin gündeminde yer edindi. Sık sık kalabalık olmasıyla bilinen Taksim, bombalı bir saldırının adresi oldu. 

TERÖR ŞÜPHESİ ÖN PLANDA

Yaşanan olayda 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 81 kişinin yaralandığı açıklanmıştı.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın açıklamalarına göre henüz kesin olmamakla birlikte saldırının terör bağlantılı olabileceği duyuruldu. 

"BANKTA 40 DAKİKA OTURDU, DAHA SONRA PATLAMA OLDU"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, son olarak yaptığı açıklamalarda saldırının şüphelisinin bir kadın olduğunu duyurdu. Bankta 40 dakika kadar oturan şüpheli kadının, kalktıktan sonra yine bankta bıraktığı şüpheli paketin patlamış olabileceğini değerlendirdi. 

Bankta bırakılmış olabileceği düşünülen şüpheli paket sonrasında yeni detaylar da gündeme gelmeye başladı. 

"SİYASET YAPMA" DEDİ, BANKLARA OTURMAYA DAVET ETTİ

Bu gelişmelerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız arasında geçen bir diyalog yeniden gündem oldu. 

Beyoğlu Belediye Başkanı’nın, Ekrem İmamoğlu’nu İstiklal Caddesi’ne bank konulmasının güvenlik zaafiyeti doğuracağı konusunda uyardığı ve Ekrem İmamoğlu’nun, kendisini “siyaset yapma” diyerek banklara oturmaya davet ettiği konuşması ortaya çıktı.

PKK/DEM’li 27 belediye başkanına kayyum yolda Rekabet Kurulu'ndan Facebook'un sahibi META'ya dev ceza Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi...
Sonraki Haber