Ekranlara geri dönüyor! Merve Boluğur'dan yeni proje müjdesi

Ekranlarda olmasa da, Mert Aydın'la sadece 52 gün süren evliliği ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur yeni projesini duyurdu. 2016 - 2017 yılı arasında yayınlanan 'Acemi Cadı' dizisinde hayat verdiği Ayşegül karakteriyle hafızalara kazınan Merve Boluğur (35) sinema projesi ve sunuculuğunu üstleneceği programla ekranlara dönüyor.

'Acemi Cadı' dizisinde canlandırdığı Ayşegül karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl gibi başarılı yapımlarda da rol alan Merve Boluğur, 2015 yılında şarkıcı Murat Dalkılıç'la evlenmiş ancak çiftin evliliği sadece 2 yıl sürmüştü. 2 Ekim’de kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı DJ Mert Aydın'la ikinci evliliğini yapan Merve Boluğur 52 gün sonra boşanarak herkesi şaşırtmıştı.


Boşanma sonrası birkaç kez eski eşiyle görüntülenen ve sık sık özel hayatıyla gündeme gelen Merve Boluğur'un yeniden ekranlara dönüp dönmeyeceği ise merak konusu olmuştu. Instagram üzerinden hayranlarıyla soru - cevap yapan genç oyuncu müjdeli haberi duyurdu.

''SİNEMA VE SUNUCULUK OLACAK''


Bir takipçisinden gelen ''Ekranlara ne zaman döneceksin? Sabırsızlıkla bekliyoruz'' sorusuna cevap veren Boluğur, bir sinema projesinde yer alacağını ve bir programda sunuculuk yapacağını belirterek şu yanıtı verdi: ''Reklam işlerim devam ediyor. Şimdi yenisi gelecek. Bir yandan sinema ve sunuculuk olacak.''

Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Kanzi nedir, ne demek, kelime anlamı ne, kime denir? Malatya'da deprem oldu
Sonraki Haber