Ebru Destan ameliyat masasına yattı! ''Bir müddet sesim soluğum çıkmayacak''

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren eski manken ve oyuncu Ebru Destan ameliyat masasına yattı. Bademciklerini aldıran 45 yaşındaki ünlü isim, ''bir müddet sesim,soluğum çıkmayacak'' diyerek son sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi.

Kariyer hayatına manken olarak başlayan, aralarında Mahallenin Muhtarları, Can Ayşecik, Aşkına Eşkıya, Hayat Bilgisi, Aliye, Yahşi Cazibe gibi yapımlarda da rol alan ve son olarak Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Hülya Kıran karakteriyle izleyici karşısına çıkan Ebru Destan ameliyat masasına yattı.

BADEMCİKLERİNİ ALDIRDI

Uzun zamandır bademcik iltihaplanması sorunuyla savaşan Ebru Destan bademciklerini aldırdı. Ameliyat sonrası hastane odasından bir paylaşımda bulunan sanatçı sevenlerini bilgilendirdi.


Instagram sayfasından ''Sağlıktan ötesi hikaye. yıllardır tonsilit olmaktan kabus yaşıyordum.Nihayet bademciklerimden kurtuldum.Kolay mıydı aslaaaa😔 Çocuk yaşlarda yapılınca daha kolay bir operasyon! Bu yaşlarda tam bir komplikasyon ama doktorlarımız o kadar başarılı ki❤️💪 Neyse bir müddet sesim,soluğum çıkmayacak.Sıvı beslenicem,ağrı ve ödem mevcut😔 ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ boşuna dememiş Ata’m🙏 Herkese Sağlık dilerim 🙏🌹'' şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Mete Okay İnan ile evliliğinden iki çocuğu bulunan Ebru Destan'ın bu paylaşımına aralarında Demet Şener, Cansu Taşkın, Ece Erken, Selen Görgüzel, Yaşar İpek gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

''BÖBREKLERİM İFLAS EDECEKTİ''

Hastalık sürecinde çok fazla ilaç kullandığı için böbreklerinin zarar gördüğünü de belirten ünlü isim, bir diğer paylaşımında ise ''İyileşeceğim, bademciklerimden kurtuldum. Son dönemlerde o kadar boğaz enfeksiyonu yaşadım ki... Antibiyotik almaktan böbreklerim iflas edecekti. Keşke çocuk yaşlarda halletseymişim. Herkese sağlık ve huzur diliyorum. Günlerdir hepimiz acı yumağı halindeyiz. İnşallah el ele verip zorluklarla mücadeleye devam'' ifadelerini kullandı.

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezaları artırılacak! Arda Güler Cadiz maçına ilk 11'de başlayacak Acun Ilıcalı'nın acı günü! Amcası hayatını kaybetti
Sonraki Haber