e-Okul Not Bilgileri 2022! 1. Dönem Not girişi kapandı mı? Karne Notu Sorgulama ekranı

Karne heyecanı başladı. 21 Ocak 2022'da 1. dönem karnelerini alacak öğrenciler e-okul not bilgilerini araştırmaya şimdiden başladı. Sözlü ve yazılı sınav notlarının sisteme girişinin tamamlanmasıyla birlikte öğrenciler e-okul öğrenci girişinden 2022 karne notlarını öğrenebilecek.

e-okul VBS 1. dönem karne notları girişi kapandı mı? 2021-2022 eğitim ve öğretim sezonunun birinci dönemi 21 Ocak 2022'de bitiyor. Öğrencileri ve velilerini ise karne heyecanı sardı.

Birinci dönem sözlü ve yazılı sınav notlarını merak eden milyonlarca öğrenci de e-okul VBS öğrenci giriş ekranınından karne notlarını sorgulayabiliyor. Ancak öğretmenlerin sınav notlarını tamamlamış ve kapanmış olması gerekiyor. e-okul not girişi ne zaman kapanacak?

e-Okul Not Bilgileri 2022!

e-okul VBS sınav notlarının girişi öğretmenlerin sınav kağıtlarını ne zaman okuduğuna göre değişiyor. Ancak not girişlerinin 21 Ocak'tan önce kapanması gerekiyor. Öğrenciler bundan sonra e-okul öğrenci giriş ekranından 1. dönem karne notlarını sorgulayabiliyor.

E-OKUL KARNE NOT GÖRÜNTÜLEME EKRANI

Giriş yapıldıktan sonra ekranın sol alt köşesinde yer alan "e-Karne" alanına tıklanır. Pop-Up iznini verdikten sonra açılacak olan e-Karne ekranında aldığınız belgeleri ve notlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

Hırdavat fuarı için 90 ülkeden 3 bini aşkın yabancı ziyaretçi geliyor Beşiktaş sportif direktörlük için Devin Özek'e teklif yaptı ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale
Sonraki Haber