e-Okul Not Bilgileri 2022! 1. Dönem Not girişi kapandı mı? Karne Notu Sorgulama ekranı

Karne heyecanı başladı. 21 Ocak 2022'da 1. dönem karnelerini alacak öğrenciler e-okul not bilgilerini araştırmaya şimdiden başladı. Sözlü ve yazılı sınav notlarının sisteme girişinin tamamlanmasıyla birlikte öğrenciler e-okul öğrenci girişinden 2022 karne notlarını öğrenebilecek.

e-okul VBS 1. dönem karne notları girişi kapandı mı? 2021-2022 eğitim ve öğretim sezonunun birinci dönemi 21 Ocak 2022'de bitiyor. Öğrencileri ve velilerini ise karne heyecanı sardı.

Birinci dönem sözlü ve yazılı sınav notlarını merak eden milyonlarca öğrenci de e-okul VBS öğrenci giriş ekranınından karne notlarını sorgulayabiliyor. Ancak öğretmenlerin sınav notlarını tamamlamış ve kapanmış olması gerekiyor. e-okul not girişi ne zaman kapanacak?

e-Okul Not Bilgileri 2022!

e-okul VBS sınav notlarının girişi öğretmenlerin sınav kağıtlarını ne zaman okuduğuna göre değişiyor. Ancak not girişlerinin 21 Ocak'tan önce kapanması gerekiyor. Öğrenciler bundan sonra e-okul öğrenci giriş ekranından 1. dönem karne notlarını sorgulayabiliyor.

E-OKUL KARNE NOT GÖRÜNTÜLEME EKRANI

Giriş yapıldıktan sonra ekranın sol alt köşesinde yer alan "e-Karne" alanına tıklanır. Pop-Up iznini verdikten sonra açılacak olan e-Karne ekranında aldığınız belgeleri ve notlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

e-Okul Not Bilgileri 2022! 1. Dönem Not girişi kapandı mı? Karne Notu Sorgulama ekranı ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanlığı Öğrenci e-okul vbs 1. dönem karne not girişi not sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.