Dolar 10 TL’ye geriler mi? Memiş’ten önemli açıklama

Yeni yıla doğru ilerleyen süreç, ABD’den gelen açıklamalar ve Çin’de yaşanan ekonomik durumların getirisiyle Türkiye ekonomisine ilişkin hareketlilik de sürüyor. Para Piyasaları Uzmanı Memiş, dolara yönelik söylentilere ilişkin açıklamalarda bulundu.

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamasıyla hızlı bir düşüş geçen dolar fiyatına ilişkin beklentiler hem yatırımcı hem de üreticinin gündeminde. Dolar endeksi hazirandan bu yana en büyük düşüşü yaşadı. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, TGRT Haber'de dolar/TL kurunun gelecek aylarda nasıl şekilleneceğine ilişkin tahminlerini paylaştı. İslam Memiş, son dönemde geri çekilerek düşüşe geçen dolar fiyatında yükseliş trendinin sonuna gelindiğini vurguladı.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor