Dolar 10 TL’ye geriler mi? Memiş’ten önemli açıklama

“BEN YAVAŞ YAVAŞ SONUNA GELDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM”

Fed'in faiz artışlarında yavaşlayacağı sinyali dolarda hızlı bir geri çekilmeye neden olduğunu belirten İslam Memiş şöyle konuştu:

“TL/dolar kurunu yorumlayan İslam Memiş açıklamalarında şunları kaydetti: Ben yavaş yavaş sonuna geldiğimizi düşünüyorum. Burada doların ana vatanındaki gelişmeler önemli. Dolar endeksi bu hafta biraz daha gerileyebilir ama önümüzdeki hafta yükselebilir. Yukarıda bir miktar alımımız var ve baskılama hala devam ediyor. Dolar tarafından artık ocak ayı itibari ile aşağı yönlü trendin devam edeceğini ben tahmin ediyorum. Ama bu düşüş anlamına gelmemeli. Şu an gereğinden yüksek bir rakam karşısındayız. Dolar endeksi 114,70 seviyesinde. Dolar/TL kuru 18,70 lira seviyesinde.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!