DİYARBAKIR’IN KULP İLÇESİNDE KAYMAKAM - İMAM GERİLİMİ: ASLINDA NE YAŞANDI?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MİT’in MOSSAD’ın casusluk şebekesine avını, Diyarbakır Kulp’ta kaymakam - imam geriliminde yaşananları, Türkiye'nin uzay yolunda FETÖ kumpasını ve Antalya’da son 5 günde ortaya çıkan 6 sır ceseti değerlendirdi.

''NASIL IRAK SINIRINI TERÖR ÖRGÜTÜNE KARŞI KAPATTIK, SURİYE SINIRIMIZIN DA TERÖR ÖRGÜTÜNE KARŞI KAPATILMASI PLANI DEVREDE''

Bozkurt, ''Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekat bölgelerine sürekli sızma girişimleri yaşansa da askerlerimiz bu saldırıları püskürterek teröristleri imha ediyor. Suriye sınırında açık kalan bazı bölgeler var. fırat'ın doğusunda hala terör varlığını sürdüren bölgeler söz konusu. Aynel Arap, Kamışlı gibi açık bölgelerden sızmalar yaşanıyor. Türkiye'nin operasyon seçeneği masada. Nasıl Irak sınırını terör örgütüne karşı kapattık, Suriye sınırımızın da terör örgütüne karşı kapatılması planı devrede. Türkiye, operasyonu mutlaka yapacak. Türkiye-Suriye sınırı terörden arındırılacak ve güvenli hat oluşturulacak.

''OLAYI TÜRK-KÜRT BOYUTUNA ÇEKMEYE BAŞLADILAR. BU BİR PROVOKASYONDUR''

İmamın iki bölümde yer alan şehitlerle ilgili kısmı okumaması normal gelmiyor. İyi niyetli olmadığını düşünüyorum. Bilerek okumamıştır. Namaz kıldırma görevlisi şehitlerimize saygısızlık etmiştir. Bilerek yapmıştır. Olayı Türk-Kürt boyutuna çekmeye başladılar. Bu bir provokasyondur.  Şehitlere saygı yürüyüşünden bir gün sonra 'Teröre lanet, şehitlere saygı' bölümü çıkarılıyor. Bilinçsiz olmayabilir.

''ALPER GEZERAVCI UZAYA ÇIKTIĞI ANDA FETÖ'CÜLER ZIPLADI''

Alper Gezeravcı TSK'dan atılan 400 subaydan biri. FETÖ bu kişileri özel hayatlarıyla tehdit ederek kumpas kurdu. Alper Gezeravcı uzaya çıktığı anda FETÖ'cüler zıpladı. Tüm firariler saldırıya geçti.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!