Defalarca karısını aldatan Ozan Doğulu yine yakalandı!

Daha önce defalarca karısını aldatırken yakalanan DJ Ozan Doğulu yine 2 genç kadınla birlikte görüntülendi. 10 yıllık eşinin bu sefer ne diyeceği ise merak konusu...

DJ Ozan Doğulu önceki akşam Karaköy Mitte'ye iki genç kadın ile yakalandı. Doğulu'nun ihanetlerini birçok kere affeden eşi Ece Yosmaoğlu'nun bu haberler karşısında ne söyleyeceği merak konusu oldu.

Adı geçen Şubat'ta Tuba Peksayar ile aşk dedikodularına karışan Ozan Doğulu iki kadın ile birlikte VIP araçtan inerken objektifleri fark edince dondu kaldı.

TEK BAŞINA ÇIKTI

Üçlü, kulüpte 1 saat eğlendi. Ozan Doğulu çıkışta daha dikkatliydi. Arkadaşlarını önden gönderdi. İki genç kadın koşar adım taksiye bindi. Ozan Doğulu ise yarım saat sonra kapıda göründü. VIP minibüsüne binerken soruları yanıtlamadı, ağzını bıçak açmadı.

10 YILDIR EVLİ

Müzisyen Ozan Doğulu 2003'te Bursa'da Sezen Aksu konserinde tanıştığı Ece Yosmaoğlu ile Aralık 2007'de evlenmişti. Kızları; Arya 2008'de, Lila 2012'de, Elya 2015'te dünyaya gelmişti.

Erman Toroğlu'dan İsmail Kartal'ın şampiyonluk sözlerine bomba cevap! Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı!
Sonraki Haber