Evli olan Ozan Doğulu yine yakalandı!

Ozan Doğulu’nun Bodrum’da bir gece kulübünde yanında iki güzel bayanla fotoğrafları UçanKuş’a gönderildi! Ozan Doğulu’nun yanındaki güzel bayanların paylaştığı fotoğrafların altına “”Kulüpte keyfimiz yerinde” notunu düşmesi acaba Ece Doğulu’ya mesaj mı var sorularını akıllara getirdi!

Geçtiğimiz aylarda Tuba Peksayar’la bir hayli samimi şekilde eğlenen Ozan Doğulu’yu UçanKuş TV kameraları görüntülemiş ve gecenin sonunda ikili Ozan Doğulu’nun stüdyosuna girmişti.
Gelelim bugüne…
Bodrum’da ailesiyle tatil yapan Ozan Doğulu bu sefer de bir gece kulübünde yanında bayanlarla samimi şekilde eğlendi.

werwerwerwer
Biri esmer diğeri sarışın iki bayanla eğlenen Ozan Doğulu sarışın bayanın beline elini doladı ve eğlenceye devam etti.

Gecenin geç saatlerine kadar sürdüğü öğrenilen eğlencede hanımefendinin paylaştığı fotoğrafın altına “Kulüpte keyfim yerinde” yazması ise çocuklarla eşini bekleyen Ece Doğulu’ya bir gönderme olarak algılandı.
“Şu an da kulüpte, keyfimiz yerinde”

reterwe

Ozan Doğulu ve ailesinin Bodrum’da bir otelde kalıyor. Yanındaki eline beline doladığı Ayşegül Akşen isimli bayanın da aynı otelden fotoğraf paylaşması “acaba aynı oteldeyken mi tanıştılar?” sorularını akıllara getiriyor!

OZAN DOĞULU KİMDİR?

Aranjör Ozan Doğulu, 13 Ocak 1972’de İstanbul’da doğdu. Şarkıcı Kenan Doğulu'nun ağabeyi ve besteci rahmetli Yurdaer Doğulu'nun oğludur. Annesi ise Serpil Doğulu'dur. Canan Doğulu adında moda ve tasarım ile ilgilenen bir kız kardeşi vardır. Aslen Gaziantep'lidir.

Evli olan Ozan Doğulu yine yakalandı! ile ilgili etiketler Ozan Doğulu İhanet aldattı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.