Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap: Kapımız açık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in randevu talebine ilişkin konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca öğretmen atamalarıyla ilgili de açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in randevu talebi ve öğretmen atamalarına ilişkin açıklama yaptı.

'ÖZGÜR ÖZEL'E KAPIMIZ AÇIK'

Erdoğan, ''CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sizden randevu istediği konuşuluyor. Bu talebe yanıtınız ne olur?'' sorusuna cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Özgür Özel'e kapımız açık. konular çok, geldiklerinde oturur konuşuruz.'' ifadelerini kullandı.

ÖĞRETMEN ATAMALARI AÇIKLAMASI

Erdoğan ayrıca öğretmen atamalarıyla ilgili de açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında ''Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor.'' dedi.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber