Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 market piyasayı alt üst ediyor" demişti... Hepsine büyük yaptırımlar uygulanacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeme getirdiği marketlerdeki fahiş fiyat sorunu ile ilgili geçtiğimiz yıl başlatılan soruşturmada sona gelindi. Soruşturma kapsamında yapılan incelemelerde 5 marketin rekabet ihlali yaptığına dikkat çekildi. Kurul, bu marketlerden sözlü savunmalarını alacak. Haksız bulunan marketlere yaptırım uygulanacak.

Rekabet Kurumu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla, hızlı tüketim malları perakendeciliği sektör incelmesinin ön raporunda, 5 zincir marketin sektörde toplam pazar payının hızla arttığına dikkat çekilerek, bu alanda düzenlemeler yapılması önerildi. Raporda, "alıcı gücün kötüye kullanılmaması garanti altına alınmalı" tespitinde bulunuldu.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma"