CHP'li Yarkadaş'dan Akşener'e sert tepki: İstemiyorsan masadan kalkabilirsin

CHP ile İYİ Parti arasındaki adaylık kavgası büyüyerek devam ederken İYİ Parti’nin tutumundan rahatsız olan CHP'li Barış Yarkadaş, Akşener'i hedef alarak "Memnun değilse masadan kalkabilir" dedi.

CHP'nin eski İstanbul Milletvekili ve TV100 yazarı Barış Yarkadaş, Akşener'in tutumunu eleştirdi. İYİ Parti liderini, "Umutları kırmakla" itham eden Yarkadaş, "Akşener masanın gidişatından memnun değilse masadan kalkabilir" dedi. 

Tüm bu gelişmelerden sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fox TV yayınında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun, "İç işlerimize karışma" mesajına cevap veren İYİ Parti lideri, "Burada iç işlerine karışmak yok. 6’lı masa toplandı ve Cumhurbaşkanı adaylığı liderlere bırakıldı. Sayın Kılıçdaroğlu’na şunu görevden alın şuraya koyun dersem bu iç işlerine karışmak olur. Aday tespiti konusunda herkes hür ve bağımsız" ifadelerini kullandı.

Akşener'in, "Çarparım", "Kimseden izin alacak değilim", "Siyasi terbiyesizlik" gibi ifadeler kullanmasını eleştiren Yarkadaş, "Davutoğlu’nu Kılıçdaroğlu’nu, Karamollaoğlu’nu, Babacan’ı aradım, ulaşamadım" sözlerini de gerçekçi bulmadığını ifade etti. Liderlere danışmanları üzerinden ulaşabileceğini vurgulayan Yarkadaş, "Allah aşkına bu çağda böyle bahane mi olur! Hadi; gerçekten ulaşamadınız diyelim… Bunu çıkıp anlatmanın ve seçmende güvensizlik yaratmanın kime ne faydası var?" eleştirisinde bulundu.

Bakan Özhaseki'den deprem bölgesi ile ilgili açıklama! Trabzon İstanbul'da dörtledi, kupada finale yükseldi! Taş Kağıt Makas'ta Emirkıranlar yeni avukatını seçti!
Sonraki Haber